užasne scene

Policajci će imati noćne more dok su živi: ‘Kuća je bila demolirana, puna krvi, a oni su se mazali krvlju i ljubili’

Foto: Dalmacija Danas

Policijci iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske u petak su se susreli s uznemirujućim slučajem.

Naime, portal Dalmacija Danas u posjedu je fotografije koja prikazuje krvave muškarce snimljene u predvorju, tj. kod bazena, jednog apartmana u Držićevoj ulici u Solinu.

"U petak oko 7 sati i 30 minuta u Solinu, u Držićevoj ulici, primljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan ima ozljedu glave. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ista je ponovno prokrvarila. Povrijeđeni je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Foto: Dalmacija Danas

No sad se portalu Dalmacija Danas javio Ivan Japirko, vlasnik vile u kojoj je spomenuta fotografija nastala i ispričao što se zapravo dogodilo.

"Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli u četvrtak, izašli su u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo", započinje priču vlasnik vile, a potom opisuje situaciju zbog koje mu je pozlilo.

"Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz gol, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa", kaže Japirko.

Foto: Dalmacija Danas

Prema njegovim riječima, momci su, tako krvavi otišli u bazen.

"Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za očevid. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, policija je brzo došla, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od njih. Kad je izašao, osim što je razbio vrata, pljusnuo je svog prijatelja i počeo bježati policiji", opisuje Ivan bizarnu situaciju.

Kaže kako se njegova vila još uvijek čisti.

"Stanje je haotično, ali niko me ništa ne pita, uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu", kaže Japirko.

"Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu raditi što hoće. Dokle god je tako, imat ćemo ovakvih scena", zaključuje.