SYDNEY SWEENEY

Popularna glumica očarala figurom u minijaturnom bikiniju

Jedna od najseksi glumica današnjice, Sydney Sweeney, provela je petak na plaži uživajući u vodenim sportovima sa svojim zaručnikom Jonathanom Davinom i prijateljima, ispred svoje nove kuće na Floridi koju je nedavno kupila za 13,5 miliona dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Viral Pop Culture (@viralpopculture)

Glumica je pokazala svoju nevjerojatnu figuru u minijaturnom crnom bikiniju s cvjetnim motivima.

Zvijezda Euphorije se s prijateljicom provozala i jet-skijem te tom prilikom navukla prsluk za spašavanje i zaštitila oči parom crnih sunčanih naočala.

Da joj održavanje ravnoteže ne predstavlja nikakav problem, pokazala je stojeći na stražnjoj strani jet-skija vješto baratajući užetom.

Njezin dečko Jonathan, s kojim je u vezi od 2018., pokazao je svoje mišiće u crnom prsluku i krem ​​hlačicama te kao pravi kavalir pomagao Sydney s prslukom za spašavanje.

Jonathan je još 2022. zaprosio zgodnu Sydney, nakon čega je ona viđena s ogromnim dijamantnim prstenom. Međutim, zaposlena glumica otkrila je da je previše zauzeta da bi još planirala i svoje vjenčanje.

Iako su svadbena zvona još možda daleko, Sydney je priznala da je još s 10 godina isplanirala sve detalje vjenčanja koje nije otkrila čak ni zaručniku Jonathanu.

Jonathan i Sydney inače su i poslovni povezani te se on okušao u ulozi producenta njezinih filmova.