ODJEVENA U BIJELO

Povratnički izgled Kate Middleton koji budi optimizam

Nakon dugih šest mjeseci i perioda liječenja od karcinoma, Kate Middleton osjetila se dovoljno jakom da se porodici pridruži na ceremoniji 'Trooping the Colour' u Londonu. Stigla je nasmijana te unijela optimizam u zabrinuti narod.

Godinama smo uživali u kraljevskoj eleganciji Kate Middleton, a nakon polugodišnje pauze prošetan je novi outfit omiljene vojvotkinje. Nakon šest mjeseci izostanka uslijed liječenja od karcinoma, Kate Middleton odlučila je prisustvovati ceremoniji Trooping the Colour, a za tu je priliku odjenula simboličnu bijelu boju.

Kako je i najavljeno jučer, Kate Middleton odlučila je prisustvovati ceremoniji u društvu svoje porodice, a u Buckinghamsku je palaču stigla u automobilu, a zatim i u kraljevskoj kočiji u kojoj se vozila s princem Williamom te njihovom djecom, Georgeom, Charlotte i Louiseom.

Kako ništa u kraljevskoj porodici nije slučajno, na ceremoniju Trooping the Colour princeza je stigla odjevena u bijelu boju, simbol čistoće i novih početaka.

Riječ je o elegantnoj haljini dugih rukava s potpisom Jenny Packham, a posebnost haljine postignuta je crnim obrubom i vrpcom. Haljinu je kombinirala s jednostavnim bijelim salonkama sa špic završetkom, crnom ručnom torbicom, a završni pečat outfita čini bijeli šešir Philipa Treacyja.

Kosu je podigla u nisku elegantnu punđu, a od Nakita je nosila naušnice od safira i dijamanata koje je naslijedila od princeze Diane te zlatni broš pukovnije Irske garde.

Koliko joj je važno da ovaj dan i svoje prvo pojavljivanje od Božića 2023. podijeli s djecom, otkrio je izvor jučer rekavši kako Kate u ovom teškom periodu želi biti podrška svojim sinovima i kćeri: 'Željela je biti uz svoju porodicu. Podrška njenoj djeci bila je zaista ključna za njen oporavak i bit će i dalje.'