OPTUŽBA ZA SILOVANJE

Poznati reper suočen sa optužbama za silovanje i fizičko nasilje

37-godišnja pjevačica tvrdi da je Diddy bio sklon "nekontroliranom bijesu" i da ju je često "divljački tukao
FOTO: Chicago Sun-Times

Sean Diddy Combs optužen je za silovanje i fizičko nasilje, piše Page Six. Tužbu protiv repera podnijela je njegova bivša djevojka, pjevačica Casandra Ventura poznatija kao Cassie.

U tužbi je navela da je Diddyja upoznala 2005. godine, kad je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pjevačica, od početka kontrolirao i bio nasilan prema njoj. Navela je kako ju je tjerao na spolne odnose s muškim prostitutkama dok je on sve snimao, fizički je zlostavljao i drogirao.

37-godišnja pjevačica tvrdi da je Diddy bio sklon "nekontroliranom bijesu" i da ju je često "divljački tukao". Navodno se se odvijalo ispred njegovih zaposlenika, a Diddy ju je, kaže pjevačica, često prisiljavao da u svojoj torbi nosi njegovo vatreno oružje "kako bi se sjetila da ju je sposoban ozbiljno povrijediti."

Oglasio se reperov advokat

Prisjetila se i jedne situacije pred kraj njihove veze 2018. godine. Navela je kako je reper tada ušao u njezin dom bez dopuštenja te je silovao.

"Nakon godina šutnje i tame. Napokon sam spremna ispričati svoju priču i govoriti u ime sebe i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u vezama", rekla je Cassie za strane medije.

Oglasio se i reperov advokat Ben Brafman. Demantirao je sve optužbe pjevačice.

"Gospodin Combs negira ove uvredljive i sramotne optužbe. Gospođa Ventura posljednjih šest mjeseca od njega konstantno zahtjeva 30 miliona dolara, uz prijetnju da će napisati knjigu o njihovoj vezi na njegovu štetu. Ovo je očita ucjena", rekao je.