Sport

Poznati Zmaj se oprostio od reprezentacije BiH: “Rekao sam ljudima u Savezu…”

Bivši reprezentativac BiH, Stjepan Lončar, koji trenutno igra za kazahstansku Astanu, otkrio je da se povukao iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Lončar je istaknuo da su nesuglasice u Nogometnom savezu BiH utjecale na rezultate, te je izrazio želju za promjenama u Savezu. Svoju odluku je korektno priopćio čelnicima Saveza, a naglasio je važnost rješavanja problema kako bi reprezentacija postigla uspjeh.

“Nisam to ranije govorio u medijima, ali završio sam reprezentativnu karijeru, to sam korektno rekao i ljudima u Savezu. Rezultati u kvalifikacijama posljedica su svih odnosa u NS BiH, za koje znamo kakvi su. Momcima koji igraju nije lako, ima tu puno nenogometnih problema.

"Svim srcem želim da BiH prođe dodatne kvalifikacije i plasira se na Euro, ali da bi došao rezultat, prvo se moraju posložiti stvari u Savezu”, rekao je Lončar u izjavi za Sportske novosti.

Lončar je trenutno posuđen iz mađarskog Ferencvaroša u Astanu i ima 27 godina s bogatim iskustvom igranja u različitim klubovima.