Zahvalnost za podršku

Predstavnici SABNOR-a BiH ministru Helezu uručili zahvalnicu

Zamjenik predsjedavajuće Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez primio je danas u posjetu delegaciju Saveza antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata BiH (SABNOR).

Delegaciju je predvodio predsjednik SABNOR-a Kantona Sarajevo i član Upravnog odbora SABNOR-a BiH Mirsad Ćatić, a sastanku su prisustvovali general Mustafa Polutak i Mustafa Sinanović, saopćeno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Predstavnici SABNOR-a ministra Heleza su posjetili kako bi mu uručili zahvalnicu za saradnju, pomoć i podršku koju pruža ovom Savezu.

Ministar Helez je naglasio da je neprocjenjiv doprinos SABNOR-a kroz njihove brojne aktivnosti, rekavši da će i u narednom periodu pomagati ovom boračkom udruženju.

Ćatić je zahvalio ministru odbrane BiH, a ovu priliku je iskoristio kako bi ga upoznao i o narednim aktivnostima SABNOR-a BiH.

Sastanak je bio i prilika da gosti ministra Heleza obavijeste i o dobroj saradnji sa udruženjima i savezima antifašista u regiji, ali i na evropskom i svjetskom nivou.