ZAVRŠILA HEMOTERAPIJU

Princ William otkrio kako napreduje oporavak Kate Middleton

Zdravlje Kate Middleton jedna je od gorućih tema današnjice, a otkako je krajem marta objavila da boluje od karcinoma Buckinghamska palača preplavljena je desetcima hiljada pisama i poklona za princezu od Walesa. Iako se o njezinom povratku kraljevskim dužnostima zna vrlo malo, princ William napokon je javnosti dao malo informacija o oporavku svoje supruge.

Posljednji put kada smo vidjeli Kate Middleton u javnom angažmanu bilo je za Božić 2023. godine i tada baš ništa nije upućivalo na to da se princeza bori s ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Kate, koja je inače bila rado viđeno lice na svim važnim obljetnicama, propustila je i obilježavanje Dana D.

Kralj Charles III. i kraljica Camilla te princ William ove su godine Dan D obilježili u Portsmouthu, a, osim dirljive ceremonije, događaj su obilježile i suze kraljice Camille koje jednostavno nije mogla zaustaviti.

Razgovarajući s okupljenom masom, princ William jednom je ratnom heroju odgovorio na pitanje o zdravlju Kate Middleton.

'Bolje joj je, hvala. Voljela bi danas biti ovdje', rekao je princ William.

Kada će se Kate Middleton vratiti svojim dužnostima odlučit će ljekarski tim koji brine za njeno zdravlje. Zasad je poznato da je omiljena vojvotkinja prošla tretman preventivne hemoterapije te da je njezino zdravlje glavni prioritet porodice.