STRANA ZA KOJU NIJE ZNALA

Princ William šokirao Kate Middleton svojim ponašanjem kad su saznali da ona ima rak

Kao što mnogi znaju, princeza od Walesa Catherine, poznatija kao Kate Middleton, daleko od očiju javnosti bori se s rakom. Njeni prijatelji i porodica ponudili su se da će se brinuti o njoj dok prolazi kroz preventivnu hemoterapiju. Izvori tvrde da je prioritet njenog supruga, princa Williama zbog svega toga osigurati da je ona dobro.

Bliski izvor rekao je za OK Magazine da William u potpunosti podržava princezu Kate tokom ovog vremena, a čak mu je i kraljevska kriza koja trese porodicu posljednjih mjeseci nije toliko bitna.

'Princeza Kate i dalje je fokusirana na svoj oporavak, ali je uočena tokom izlaska sa svojom porodicom. Njen prioritet i dalje su njena mala djeca — princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Ima punu podršku princa Williama koji je bio predan njezinom oporavku', rekao je izvor.

Ovo nije prvi put da čujemo da je William pomagao Kate cijelo ovo vrijeme. Iako je u videu kojim je objavila da se bori protiv raka spomenula da su ona i William dan po dan prolazili kroz najteži period, upućeni su u februaru 2024. rekli da je William bio veoma brižan prema Kate, čak do te mjere da ga je ona morala tjerati od sebe.

'William joj je neprestano namještao jastuke i nudio joj masiranje leđa, do te mjere da mu je Kate rekla da je pusti na miru', rekao je za Life and Style ranije ove godine.

'Bilo je to vrlo izazovno vrijeme. Ipak, bilo je pozitivnih strana. Kate je vidjela stranu svog supruga koju nikada prije nije vidjela. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tokom ovog iskušenja i ocijenila je njegove vještine njegovatelja s 10 od 10', rekao je izvor.

William i Kate vjenčali su se 2011., a njihova veza započela je osam godina ranije.