pokidane veze

Princeza joj ne vjeruje: Kate nije željela da Meghan sazna za rak prije nego što je to otkrila cijelom svijetu

Princ William (41) i princeza Kate (42) imaju “problem s Harryjem i Meghan”. Čak i nakon što se saznalo za da Kate boluje od raka, planovi za pomirenje bili su isključeni.

Navodi se da su Harry (39) i Meghan (42) kontaktirali Williama i Kate u petak navečer nakon što je britanska princeza u videoporuci otkrila da boluje od raka.

Stručnjak za kraljevsku porodicu za The Sun rekao da je Kate prije toga svjesno odlučila ne reći Harryju i Meghan za svoj rak. Razlog - "odmetnutom paru se, posebno Meghan, ne može vjerovati".

Ne treba očekivati ​​približavanje ni tokom posjeta vojvode i vojtvotkinje od Sussexa Velikoj Britaniji, koji se očekuje u maju.

Harryjeva samostalna posjeta, vjerovatno bez supruge Meghan i njegovo dvoje djece Archieja (4) i Lilibet (2), zapravo bi mogao biti prilika za izgradnju mostova s ​​otuđenim bratom Williamom.

BILD je o tome razgovarao s Paulom Burrellom (65), bivšim batlerom princeze Diane (36) koji njene sinove Williama i Harryja poznaje od malih nogu.

“Bolest ih neće spojiti. U normalnoj porodici to bi bio slučaj. Kad bi neko od članova porodice obolio od raka, svi bi se okupili i oslonili na osobu koja im je najbliža”, navodi on i dodaje da Kate i William ne vjeruju Harryju.

"Ne žele ga natrag. Tako je jednostavno. Postoji otuđenje između dva brata, što je tragično jer bi Diana bila shrvana. Podjednako je odgajala Williama i Harryja.

Bili su drugovi. Naučila je Harryja da štiti Williama. Njegov je posao bio podržati ga na putu da postane kralj", kaže Burrell.