Nije baš kulturno

Procurile informacije o tome kako je Neymar napustio PSG: To je bilo baš ružno, svi su bili u šoku

Neymar je nakon šest godina igranja za Paris Saint-Germain napustio Pariz i u transferu vrijednom 90 miliona eura preselio u Al Hilal. Neimenovani izvor u razgovoru za France Football otkrio je da brazilski napadač nije imao dobar odnos u klubu s mnogima i da nije imao motiva igrati za klub u svakoj utakmici.

Unatoč impresivnoj statistici od 118 golova i 77 asistencija u 173 utakmice za parišku ekipu, Neymar je puno izbivao zbog povreda. Posebno je klubu zamjerio trenutak u kojem je Kylian Mbappe postao njegovo zaštitno lice.

"Mbappe ga je ispočetka simpatizirao, ali je izgubio poštovanje nakon što je počeo s njim provoditi vrijeme svaki dan. Neymar, kao i Lionel Messi, bili su ljuti što je Kylian postao simbol kluba. Iako je introvert, Messi je pozdravljao svaki dan. Neymar nije. On je ostavljao dojam da vas ne poštuje. Odbijao je kontakt. Iako je razumio francuski jezik, nikad se nije potrudio govoriti ga", istaknuo je izvor za France Football i dodao:

"Ostavljao je dojam da mu je svega dosta. Da mu je dosta nogometa i da mu je dosta novca. Nije više bio gladan. Bio je motiviran za igru za reprezentaciju, ali nije mu se igralo protiv Bresta."

Anonimni izvor potvrdio je i da je Neymar bio nasilan prema nekim suigračima. Navedeni su primjeri Ismaela Gharbija i Vitinhe.

"Zgrabio je Gharbija i htio ga je udariti nogom dok je ležao. Svi su bili u šoku. Na kraju svog mandata u PSG-u nije bio dobar. Tiranizirao je i Vitinhu. On je to opovrgnuo jer je dobar momak i nije htio probleme. Ali i njega je u više navrata vrijeđao", citira se izvor France Footballa.