VAŽAN DAN

Procurili novi detalji: Otkriveno šta se dešava sa princezom iza zatvorenih vrata

Saznaju se novi detalji o Kate Middleton koja se nakon teške operacije abdomena oporavlja u Windsoru. Ti novi detalji mogli bi da otkriju dosta o njenom zdravstvenom stanju, dok najrazličitiji scenariji o tome šta se dešava sa princezom od Velsa opsjedaju društvene mreže odnosno internet.

Kate Middleton radi od kuće na projektu koji je hvaljen kao njeno "životno djelo" dok se oporavljala od operacije abdomena. Princeza od Velsa pokrenula je projekt Shaping Us Kraljevskog centra za rano detinjstvo (RFCEC) u janauru prošle godine, sa ciljem da istakne važnost ranog razvoja dece.

Kensingtonska palata potvrdila je da Kate nastavlja da radi na projektu dok se oporavlja kod kuće, piše Daily mail. Centar je finansirao ispitivanje određenih sredstava kojima bi mogao da se prati emocionalni i društveni razvoj djece.

Princeza je predložila da bi ta sredstva mogla da se koriste u Britaniji nakon što je vidjela sličan sistem tokom posjete Danskoj, što znači da je jako uključena u ispitivanje i njegove rezultate, koji bi trebalo da budu objavljeni danas.

Vijest da se redovno informiše o tome mogla bi da ukaže da se priprema za povratak dužnostima kao što je i planirano. Palata je u januaru saopštila da bi princeza od Velsa mogla da se vrati javnim angažmanima do Uskrsa. Ima naznaka da bi to moglo da se desi i nakon praznika.

"Princeza je bila obavještavana tokom cijelog procesa", rekao je portparol Kensingtonske palate za Telegraph.

Kada je u januru 2023. pokrenula projekat Kate je rekla: "Kampanja je u osnovi usmjerena kritičnu važnost ranog detinjstva i kako ono oblikuje to kakve osobe ćemo postati. Tokom tog perioda postavljamo osnove za život. A kada naučimo da razumijemo sebe, razumijet ćemo druge i svijet u kojem živimo. Zbog toga je bitno ne samo da razumijemo jedinstvenu važnost naših najranijih godina, već i da znamo šta sve možemo da uradimo kako bismo pomogli da odgajimo buduće generacije srećnih, zdravih odraslih ljudi".

Kate Middleton čiju je situaciji prokomentarisao i Donald Tump, prije dva mjeseca imala je tešku operaciju abdomena u Londonu. Buknule su čitave serije nagađanja o tome šta se dešava sa princezom, u velikoj mjeri jer nije bilo dodatnih detalja o njenom zdravstvenom stanju. Situaciju su zakomplikovale sporne slike koje su dospjele u javnost kao i novi snimak princeze u Windsoru Najveću buru podigla je njena slika za Dan majki, a ona je sama priznala da je uredila tu fotografiju.