'Ups'

Pronašli bocu s porukom na plaži, pa požalili što su je otvorili: “Ovdje leži…”

Ima nešto čarobno, čak i romantično, u ideji pronalaska poruke u boci. Priziva snove o dalekim brodolomima i intimnim kapsulama iz prošlosti. No, zapravo, stvarnost pronalaska može biti mnogo prozaičnija - pa čak i potpuno uznemirujuća - kao što je jedan par otkrio prošli tjedan.

Rick i Crystal uživali su u šetnji uz more na plaži u sjevernom Queenslandu u Australiji, kada su ugledali misterioznu bocu u valovima. Rick je zgrabio prozirnu staklenu posudu u kojoj se nalazio komad papira s nečim što je izgledalo kao pijesak i pružio je svojoj partnerici da je otvori.

Uništili čovjekovu posljednju želju?

Dok ju je Crystal otvarala, iz boce je ispao prašnjav sadržaj. Nije mogla izvući poruku, ali ju je uspjela pročitati kroz mutno staklo.

"Ovdje leži Geoffreyjev pepeo", rekla je pa se zgrozila. "Ako pronađete bocu, bacite je u more kako bi mogla nastaviti svoje putovanje", pisalo je.

@auslapourway This was not a set up, it was a total accident. #FNQGeoffrey#ashes#ooops#soz#gatheredGeoffbackbinbottle#thrownbackout ♬ original sound - Rick & Crystal | lap Aus

Shvativši da su, kako tvrde, prosuli kremirane ostatke čovjeka i uništili mu posljednju želju, Rick je nespretno odgovorio: "Ups."

Njihov je video prikupio više od 1.8 miliona pregleda i 234.000 lajkova na TikToku u samo pet dana, a mnogi su pisali morbidne komentare.