ogroman projekt

Proslavljeni teniser Ivan Dodig u rodnom Međugorju otvara spektakularan sportski kompleks

Proslavljeni teniser Ivan Dodig, osvajač Davis Cupa s Hrvatskom 2018., zajedno sa svojom braćom Željkom i Mladenom-Mišom uskoro će u rodnom Međugorju otvoriti Dodig Tennis Center (DTC) kao revolucionarni sportski kompleks od 25.000 kvadratnih metara.

DTC namjerava promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, na Balkanu i izvan njega, a teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti, prenosi HRT.

DTC nudi šest modernih teniskih terena opremljenih najsavremenijom opremom - pet terena s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, te jedan teren sa zemljanom podlogom.

DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta.

U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih takmičenja.

Centralni teren - Central Court, srce DTC-a, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa.

S ovom savremeno opremljenom arenom od 1.200 kvadratnih metara, koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Clubhouse, pak, predstavlja epicentar društvenog života u centru jer nudi raznolik sadržaj kako za tenisere, tako i za sve posjetitelje DTC-a. Za članove Members Cluba, VIP zona s terase Clubhousea pruža ekskluzivan pogled na centrali teren, omogućujući im da uživaju u svakom trenutku igre u ugodnom okruženju.

Centar priprema vrhunski restoran. Osim toga, Clubhouse će sadržavati i fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

Apartmanska zgrada u sklopu DTC-a pruža luksuzno iskustvo za goste. Sastoji se od 27 prostranih apartmana, svaki pažljivo dizajniran kako bi pružio udobnost i eleganciju. Gostima su na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen, spa zona, poslovni prostori i konferencijske dvorane, stvarajući savršeno okruženje za odmor i poslovne aktivnosti.

DTC je okružen prirodnim ambijentom i šumom te nudi brojne aktivnosti za rekreaciju, poput šetališta, vanjske teretane, trim staze i mini golfa. Tu je i dječja igraonica, čineći DTC idealnim odredištem za obitelji i sve ljubitelje aktivnog odmora.