Annie Costner

Prvi put u javnosti nakon rastave: Kevin Costner snimljen u posebnom društvu 

Nakon što se i službeno rastao od Christine Baumgartner, Kevin Costner sve je vrijeme posvetio poslu i porodici. U prvom javnom pojavljivanju nakon mukotrpne rastave, Costner je viđen sa svojom kćerkom Annie te s bliskim prijateljem 

Prošla je godina obilježena rastavom holivudskog glumca Kevina Costnera od Christine Baumgartner, bivše manekenke i dizajnerice nakita koja je od glumca potraživala ogromnu svotu novca kako bi njihova djeca mogla nastaviti luksuzan lifestyle na kakav su navikla. Od ogromne svote dogovor je sveden na nešto manje ogromnu, a bivši su supružnici nastavili sa svojim životima kao da se stresna rastava nije ni desila. 

Christine je utjehu pronašla u prijatelju Johnu Connoru, koji je također nedavno rastavljen i s kojim je već i bila na putovanju na Havajima, a Costner se bacio na posao te slobodno vrijeme provodi u društvu najbližih. 

Jučer je zvijezda prvi put viđena u javnosti otkako se razveo od Baumgartner, a paparazzi su ga fotografirali tokom druženja s 40-godišnjem kćeri Annie Costner te s nepoznatim prijateljem. 

Društvo je fotografirano sjeverno od Santa Barbare u Kaliforniji u odlasku na zajednički ručak, a prijateljsko raspoloženje potvrđeno je opuštenim zagrljajima te nasmiješenim licima. 

Inače, 40-godišnja Annie najstarija je Costnerova kćerka, a u filmsku je industriju krenula po očevom uzoru. Ona se bavi glumom, ali i produkcijom te odnedavno i trgovanjem nekretninama.