o ispadanju srbije

Rade Bogdanović divljao u programu uživo: Upotrijebio zabranjenu riječ, voditelj ga odmah upozorio

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspjela da se plasira u osminu finala Evropskog prvenstva, pošto je u Munchenu odigrala neriješeno protiv Danske 0:0, u posljednjem kolu Grupe C.

Srbija je sa dva osvojena boda završila na posljednjem, četvrtom mjestu u grupi. Danska je osvojila tri boda i kao druga u grupi izborila je plasman u osminu finala.

Fudbalski ekspert Rade Bogdanović analizirajući meč u jednom momentu upotrebio je riječ koju ipak ne bi trebalo da upotrijebi u programu uživo.

"Odlično pitanje, moram da se nadovežem na Saleta (Jankovića), mi nismo razočarani djelimično, ako ćemo baš da mjerimo. U ovu reprezentaciju prvi ja, to sam govorio, a i veliki broj ljudi, nije vjerovao pred odlazak na Euro iz dva razloga. Jedan je to što smo mi ekipa koja nije definisala sistem igre. Govorio sam poslije Portugala da to ide dolje, moram to da kažem, ljudi koji su prešli 50 ili 60 godina, moram da apostrofiram određeni rad selektora, koji poslije Portugala nije shvatio da u sportu i u s**su nema jučer. Moraš da se dokazuješ. Bolje primjere, uvijek je dokazivanje", rekao je Bogdanović, a onda je uslijedila reakcija voditelja Stefan Bendića.

"Ali možemo reći i u ljubavi", sugerisao je Bendić, a Rade je odmah odgovorio:

"Pa u ljubavi, nije baš taj termin dobar. Moraš da se dokazuješ", bio je uporan je Bogdanović.

Voditelj je onda dodao da nije baš taj termin trebao upotrijebiti.