POHVALILI POTEZ KALINIĆA

Rakitić i Džeko izazvali delirij kod navijača Hajduka, hoće li Dijamant karijeru završiti na Poljudu?

Nikola Kalinić (35) ponovo se priključio prvoj ekipi Hajduka. Prekaljeni napadač vratio se na Poljud nakon višemjesečne pauze, a u srijedu je i službeno potpisao ugovor s klubom do kraja aktuelne sezone.

Kaliniću je ugovor s Hajdukom istekao krajem jula prošle godine te je tada odlučio uzeti pauzu od nekoliko mjeseci. Kalinić će u Hajduku do isteka ugovora igrati za jedan euro mjesečno.

Kalinićev potez da od kluba uzme najmanju moguću platu završio je na brojnim svjetskim portalima, a vijest je na svojoj stranici podijelio i najpoznatiji nogometni novinar Fabrizio Romano. Romanova objava prikupila je brojne reakcije, a javili su se i Ivan Rakitić te Edin Džeko. Obojica su emotikonima pohvalili Kalinićev potez.

Komentari Rakitića i Džeke izazvali su delirij kod Hajdukovih navijača, koji su zatim i njih dvojicu krenuli pozivati da dođu na Poljud. Džeko je ranije govorio da bi volio odigrati jednu sezonu za Hajduk, dok se Rakitić u nekoliko navrata fotografirao s navijačkim obilježjima splitskog kluba.