DNEVNI HOROSKOP

Rakovi u dobrom raspoloženju, pred Jarcima je opuštajući dan

Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Malo ćete biti nervozni, ali ćete to dosta dobro uspjevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje vaših planova, samo se fokusirajte i usmjerite na ono što vam je bitno. Lijepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

Bik

Pozitivno ste uzbuđeni jer smatrate da je ponuda koju ste dobili ozbiljna i da vam može promjeniti situaciju na bolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene mogućnosti za flertovanje i avanturu. Sa partnerom – ljubomora.

Blizanci

Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete uzeti vremena da razmislite o nekim informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan dogovor. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.

Rak

U prvom dijelu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju, pa je odličan momenat da završite sa obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa poslovnim partnerima. Za korektan odnos sa partnerom biće potrebno više volje i spremnosti za kompromis.

Lav

Vijesti koje dolaze do vas su dobre, i jedino što vam se ne dopada je što ste svjesni da ćete morati da sačekate na realizaciju. Ipak, zadovoljni ste koliko je to u ovom trenutku moguće. Dobro raspoloženje koje osjećate prenesite i u svoje emotivne relacije.

Djevica

Mnogo toga danas možete završiti i postići u poslovnom segmentu. Neuobičajeno ste aktivni, brzi u razmišljanju i djelanju, samo će vam smetati povremena nervoza. Dan dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima. Prija vam društvo.

Vaga

Danas do vas dolaze dobre vijesti ali vi umjesto da se radujete, razmišljate da li će se dogoditi nešto što bi ovo moglo da pokvari ili omete. Ne dozvolite da vas misli vuku na tu stranu. Zanimljivi susreti donose vam dobro raspoloženje u popodnevnim satima.

Škorpija

Odličan dan za sve ono što je vezano za posao. Istina je da ćete povremeno biti nervozni, ali ovu energiju usmjerite na akciju i završićete i više od onoga što ste mislili da možete. Povremena komunikacija sa simpatijom vam popravlja raspoloženje.

Strijelac

Danas ste neuobičajeno odgovorni, posvećeni svim obavezama i dogovorima u poslovnom segmentu. Trudite se da prevaziđete okolnosti koje vas povremeno koče. Sa emotivnim partnerom jedan izuzetno podsticajan i ispunjen dešavanjima dan.

Jarac

Razmislite dobro, jer danas možete napraviti povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Ne otkrivajte odmah sve adute, budite malo proračunati. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe. Imate pred sobom opuštajuć dan.

Vodolija

Danas ste voljni za saradnju, pa ćete imati korektne odnose sa kolegama, čak biti spremni i da pripomognete ako je to potrebno. Sve što je vezano za dogovore sada vam ide kao po loju. Moguće je novo poznanstvo ili kontakt sa nekim ko vam jako prija.

Ribe

Možda ćete se samo u jutrarnjim časovima osjećati kao da ne znate gdje vam je glava, već nakon toga ćete konce dešavanja uzeti u svoje ruke. Koliko god bio naporan na početku, pred vama je uspješan dan. Nestrpljivost prema emotivnom partneru.