DNEVNI HOROSKOP

Rakovima odličan dan za druženje, Vagama dosta stvari ide od ruke

Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Ako je danas radni dan, itekako ćete imati mogućnosti da pokrenete neke pozitivne promjene. Čak su mogući i novčani prilivi. Više se posvetite onome što je ostalo neriješeno prethodnih dana. Izlazak vam donosi vrlo interesantno novo poznanstvo.

Bik

Ne očekujte da u ovom danu neće biti prepreka, ali one su zanemarljive. Podrška nekog u poslovnom segmentu vam daje vjetar u leđa. Emotivno - savršen momenat da sa voljenom osobom oživite komunikaciju i pokrenete se.

Blizanci

Promjene koje danas napravite u poslovnom segmentu rezultovaće vrlo brzo. Ukoliko ste "tanki" kada su finansije u pitanju, možete pozajmiti novac. Neki od vas će se dogovoriti sa osobom iz poslovnog segmenta za sastanak koji dosta obećava.

Rak

Trudite se da preskočite one zahtjevnije obaveze i da se posvetite sitnijim poslovima. Trenutno su vaše misli više usmjerene ka emotivnom djelu ili kontaktima sa prijateljima. Odličan je dan za susrete, za druženja, za izlaske.

Lav

Razmišljaćete da li je pravi trenutak da ugovorite susrete ili ostvarite komunikaciju sa bitnijim poslovnim partnerima. Ako osjećate da ste spremni, onda to i uradite. Mirna atmosfera i vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

Djevica

Nemate mnogo poslovnih obaveza, a nećete se ni truditi naročito da ih završite. Više ste usmjereni na to kako se osjećate i šta želite kada su emotivna dešavanja u pitanju. Intenzivan kontakt i susret su danas mogući. Pravi je momenat da se pokrenete.

Vaga

Sve ono što imate od obaveza završićete brzo i uspješnije nego što ste mislili. Jednostavno, dosta toga vam ide na ruku. Kontakt sa šefovima je korektan. Ugovorićete susret sa kolegama ili sa osobama koje poznajete preko poslovnog segmenta.

Škorpija

Danas vam najbolje ide komunikacija - brzo uspijevate da se dogovorite oko svega vezanog za poslovni segment. Ostatak dana obavezno iskoristite za uživanje - momenat je savršen za ljubav, za strast, za vrlo intenzivne susrete sa suprotnim polom.

Strijelac

Tačno znate šta treba i morate da uradite kada su neke situacije u poslovnom segmentu u pitanju. Bićete uspješni u rješavanju onoga što vas je do sada kočilo. Nalazite potrebnu smirenost u sebi da se više posvetite odnosima koji su vam bitni - porodici i emotivnom partneru.

Jarac

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete donosi vam dobro raspoloženje i nadu da ćete sve situacije uspjeti da završite na vrijeme i kako treba. Kontakti sa prijateljima vam donose lijepu energiju i trebalo bi da im se maksimalno posvetite.

Vodolija

Energija ovog dana vam prija samo kada je poslovni segment u pitanju. Zato bi trebalo da što više vremena posvetite obavezama, kontaktima sa saradnicima i popravljanju odnosa sa saradnicima. Emotivno stoji određeno nezadovoljstvo.

Ribe

Dan je odličan za planove, za dobro raspoloženje, za druženje i emotivne kontakte. Kada je posao u pitanju - nećete funkcionisati loše, ali nećete se nešto posebno ni truditi da se posvetite ovom segmentu. Sada vam više prija opuštanje.