TEŽAK UDARAC ZA REAL

Real ostao bez nezamjenjivog igrača, ove godine više neće igrati

Povredu je zvijezda Brazila i Real Madrida pretrpjela na centru igrališta bez ikakvog kontakta i u trenutku kad nije napravila nikakav nagli pokret
FOTO: Facebook/Vinicius Junior

Fudbaleri Brazila poraženi su na gostovanju kod Kolumbije u utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Susret je završio 2:1 za domaćina, a obilježila ga je i povreda brazilske zvijezde Real Madrida Viniciusa Juniora.

Brazil je sjajno otvorio utakmicu 5. kola kvalifikacija i poveo je golom Gabriela Martinellija već u četvrtoj minuti. Asistent za vodstvo Brazila bio je upravo Vinicius, koji je sredinom prvog poluvremena osjetio bol u gornjem dijelu lijeve noge i napustio je igru. U razmaku od 75. do 79. minute golove za preokret i pobjedu domaćina postigao je Luis Diaz.

Samo je sjeo na travnjak

Povredu je zvijezda Brazila i Real Madrida pretrpjela na centru igrališta bez ikakvog kontakta i u trenutku kad nije napravila nikakav nagli pokret. Vinicius je pratio akciju, kretao se u smjeru dijela terena koji je u tom trenutku pripadao domaćinu, a onda samo stao, sjeo na travnjak i zatražio liječničku pomoć.

Zamijenjen je i preselio je na klupu. Poslije je snimljen kako šepa nakon utakmice. To je novi udarac i za Real kojem su se u pauzi zbog reprezentativnih obveza povrijedila čak trojica ključnih igrača ili potvrdile njihove ozljede. Vinicius je posljednji u nizu u kojem su Jude Bellingham i Eduardo Camavinga, kojem se predviđa prisilna pauza duga i dva mjeseca.

Što se tiče izbivanja Viniciusa, As navodi da će sve ovisiti o procjeni njegova stanja, ali i da bi ga čak i blaža povreda mogla onemogućiti da zaigra ove godine.