NA PREDSJEDNIČKOJ VEČERI

Robert De Niro blista od sreće uz svoju partnericu: ‘Kad je vidim, nestanu sve moje brige’

Iako nije ljubitelj javnih događanja, osamdesetogodišnji Robert De Niro nije mogao odbiti poziv američkog predsjednika Joe Biden na svečanu večeru koju je priredio u čast japanskog premijera Fumija Kishide. Time je slavni glumac još jednom potvrdio koja je njegova politička opcija, a u Bijelu kuću stigao je držeći se za ruku sa svojom životnom partnericom, 45-godišnjom Tiffany Chen. Elegantna Tiffany za tu je priliku odjenula bijelu haljinu ravnog kroja bez naramenica, a ogrnula se bijelim šalom.

Iako je vezu s producenticom i instruktoricom borilačkih vještina držao u tajnosti, no to više nije bilo moguće kada je lani otkrio da su dobili prinovu. Tyffany Chen njihovu kćerkicu Giu, njegovo sedmo dijete rodila je tačno prije godinu dana, a De Niro je sve više u javnosti postao razgovorljiv o bebi i očinstvu. Na spomen njezina imena uvijek bi mu zasuzile oči.

‘‘Čim je pogledam . To je zaista čudesno", rekao je De Niro-

No otkrio je i kako očinstvo s godinama ne postaje lakše, da mu iskustvo ne pomaže i da sada samo uživa u bebi koja je preslatka. Naravno, većina posla je na mami, ali kako je rekao imaju i pomoć u kući.

A malena Gia svojim rođenjem dobila je šestoro velike polubraće i polusestara- sestru Drenu (51), brata Raphaela (46), 27-godišnju braću blizance Aarona i Juliana, još jednog brata Elliota (25) te sestru Helen (11).