Jedan od najjačih aduta najvećeg filmskog festivala u Cannesu ove godine je dugo iščekivana premijera filma "Asteroid City"
Film

Scarlett Johansson iznenađena ponašanjem slavnog glumca: Jednom od najvećih je prekipjelo

Jedan od najjačih aduta najvećeg filmskog festivala u Cannesu ove godine je dugo iščekivana premijera filma “Asteroid City” kultnog američkog reditelja Wesa Andersona.

On je u svom novom filmu “Asteroid City” okupio all-star glumačku ekipu koju predvode Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton, Jason Schwatzman, Jeff Goldblum, Margot Robbie, Maya Hawke, Matt Dillon, Wiliem Dafoe, Edward Norton i Steve Carell.

Zbog toga je crveni tepih “Asteroid Cityja”, koji donosi priču o filmskoj ikoni iz pedesetih i konvenciji mladih astronoma u američkoj pustinji koja je prekinuta događajima koji će zauvijek promijeniti svijet, bila sigurno među najuzbudljvijima ove godine. Film u kina stiže 16. juna ove godine, a producenti su ga definirali kao naučno-fantastičnu komediju za odrasle.

No, slavni oskarovac Tom Hanks, kojeg mnogi s pravom smatraju jednim od najboljih i najsvestranijih holivudskih glumaca svih vremena, jer s lakoćom pokriva široki dijapazon teških uloga – od autista i vojnika do udovaca i samohranih očeva, uoči premijere je pokazao veliki dio svojih glumačkih transformacija.

Hanks je bio iznerviran protokolom

U jednom je trenutku zbog loše organizacije izgubio živce – priča se da je razlog bio taj što su mu suprugu Ritu Wilson odveli u pogrešnom smjeru, pa slavni glumac više nije znao gdje je jer najveće zvijezde na crveni tepih dolaze bez mobilnih telefona koji bi im tamo samo smetali – pa je napravio scenu pred kolegama i kad su ih napokon ponovno spojili. A nakon toga se uživio u ulogu i grimasama nastavio zabavljati okupljene.

Prva do njega bila je njegova kolegica Scarlett Johansson kojoj ništa nije bilo jasno, a nakon premijere oboje su dobili najveći pljesak publike u dvorani. Svi se slažu da bi “Asteroid City” mogao biti veliki hit u kinodistribuciji, a za svoju ulogu Tom Hanks sigurno neće biti nominiran za još jednu Zlatnu malinu, kao što je to bio slučaj s ulogom Elvisovog menadžera pukovnika Toma Parkera u lanjskom hitu “Elvis”. Zbog pretjerane maske i šminke u filmu je jedva dolazila do izražaja glumčeva izražajna mimika, pa je pred kamerom izgledao – okamenjeno.

Tom Hanks zabavljao publiku grimasama


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare