Mulahusić, bot SDA, zajedno sa Izetbegovićem u Austriji
Politika

SDA i njihovi botovi histerično najavljuju apokalipsu. Kažu da se Bošnjacima sprema bitka na Bedru

Špekulacije o tome šta bi visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt mogao nametnuti kako bi deblokirao preoces formiranja Vlade FBiH SDA-ovci i njihovi botivi koriste za pozivanje na pobunu.

Priča o protestima, borbama na ulici, prvo je stizala iz SDA-ove botovske kanalizacije u vidu Jasmina Mulahusića i ostalih.

On je, udobnog doma u ‘islamofobičnom’ zapadnom Luksemburgu, počeo pozivati ljude da na ulici brane bošnjački narod od navodne palestinizacije.

Za njega i njegove te SDA-ove radikalne sljedbenike ne radi se o običnom protesti – za njih je ovo bitka na Bedru. Radi se o borbi Allahovog poslanika Muhammeda a.s. protiv nevjernika.

Samo poređenje govori o razmjerama bogohulnosti navodnih Bošnjaka muslimana.

Onda je sam lider stranke Bakir Izetbegović u intervjuu za Federalnu TV upozoravao Schmidta da ne nameće odluke jer će dobiti odgovor.

A za njim idu ostali.

Muamer Zukić, delegat SDA, apokaliptično najavljuje da su ovo sudbonosni dani za Bošnjake, da im se država izmiče i da je faktički kraj blizu. Ako se Bošnjaci ne probude.

Zukić se nada da Schmidt ipak nije dio islamofobičnog zapada.

Dežurni najavljivač svega i svačega Haris Zahiragić:

“Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost – a dužnosti su tu da se izvršavaju!”.

SDA-om Šemsudin Mehmedović kaže da se pak protesti ne trebaju održati pred OHR-om jer je to ‘očita provokacija Bošnjacima’ koji treba da sruše OHR.

Zato, kako kaže, protesti trebaju biti pred Delegacijom EU.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare