odgovorila predsjedniku

Severina poručila Milanoviću: Dijete nema sijede i nije poludjelo

Vrhovni sud Hrvatske ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom.

Odlukom je potpuno starateljstvo dodijeljeno ocu, što je izazvalo burne rekacije javnosti povodom čega se oglasio i predsjednik Hrvatske Zoran Milanović.

"Devet godina to traje, taj dječak je vjerovatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi?

Kome to prebaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može“, rekao je Milanović za hrvatske medije o slučaju Severine i Popovića.

Nakon ove njegove izjave Severina se obratila Milanoviću na svom Instagram profilu.

"Poštovani predsjedniče, nije devet godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sistema s jednim djetetom više od decenije – bezosjećajno.

Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih. I nije poludio …ali i Vi preds,edniče morate da shvatite da je upravo predsjednik Vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu…

I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku“, napisala je Severina.