Magazin

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas

Sjećate se Kristine Mandarine? Već je četiri godine prošlo otkad je na štandu prodavala mandarine, ne znajući kakav će joj se uspjeh dogoditi

Sjećate se Kristine Mandarine? Već je četiri godine prošlo otkad je Kristina Penava iz Hrvatske na svom štandu prodavala mandarine, ne znajući kakav će joj se uspjeh dogoditi preko noći. Ubrzo je postala poznata kao Kristina Mandarina. Kasnije je Mandarina proširila svoj posao pa je prodavala i jagode, lubenice, a postala je i reality zvijezda svojim učešćem u 'Farmi'. Međutim, nije se samo njena karijera promijenila.

Mnogi su primijetili da Kristina ne izgleda onako kako je izgledala prije nekoliko godina. Priznala je i ona da je imala nekoliko estetskih korekcija. Povećala je grudi, sredila usne i nos, a danas je, kako kažu njeni fanovi, neprepoznatljiva.

Sadašnji izgled Kristine Mandarine
Kristina Mandarina nekad

Kristinu su fotografi uhvatili u provodu u zagrebačkom klubu Urnebes. Odjenula je izazovnu crnu haljinu koja je naglasila njene nove, bujne grudi. Na prvu mnogi nisu shvatili da je riječ o najpoznatijoj prodavačici mandarina.

Grudi je operirala prošle godine. Za 24 sata je rekla kako je operaciju obavila u Beogradu, a za RTL je ispričala detalje.

"Sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala. Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kafu", rekla je Kristina.