Region

‘Skidaj gaće ćero’: Mika Aleksić pričao djeci da su ‘sve žene ku*ve’, tjerao ih je na ovu izopačenu igru

Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić govorio je polaznicima i polaznicama svoje “škole” glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice.

Ovo su sve žrtve, ali i svjedokinje, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića, saznaje Blic.

Na osnovu iskaza skoro svih silovanih i zlostavljanih djevojaka pred tužiocem, zaključuje se da je Aleksić imao nipodaštavajući odnos prema ženama. One su bile te koje su morale da slušaju muškarce, da im se povinuju, potčine, da ih zadovolje. Ako prema njegovoj procjeni nisu bile vatrene i strasne, nisu, kako je govorio, “vrijedile ni dvije pare”.

Bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju monstruoznu mrežu seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče djevojčice i djevojke koje su mu bezgranično vjerovale.

– Da li si ti k**va? – pitao bi Aleksić učenice. Kada bi odgovorile da nisu, nastavio bi sa: “Da li si ti k**va svom dečku?”

Ne bi ga zaustavila zbunjenost djevojčica, već je insistirao na odgovoru. Kako nijednoj od polaznica ne bi palo na pamet da ne odgovori Aleksiću, koji je u školici zaveo kult vlastite ličnosti, govorile bi ono što im se u tom trenutku činilo najmanje neprijatnim.

Aleksić je djeci na časovima govorio da su “sve glumice k**ve i moraju da se je*u”.

– Da li varaš svog dečka -bilo je jedno od pitanja, a kada bi uslijedio odričan odgovor, govorio bi im da su “sve glumice k**ve i kako misle da postanu glumice, a da imaju samo jednog dečka”.

Da bi demonstrirao i dokazao polaznicima škole svoju tezu da su “sve žene k**ve”, Aleksić je izmislio bizarnu, izopačenu igru.

– Imate dvije opcije i hoću da mi odgovorite za koju biste se opredijelile. Opcija A je da radite kao elitne prostitutke svaki dan u nedjelji, imate zaštitu i birate klijente, a opcija B je da radite u raspalom bordelu, radite tri dana u nedjelji, ali ne možete da birate klijente, niti imate zaštitu – ispričao je Aleksić polaznicama.

Polaznice škole su se potom opredjeljivale za jednu od opcija. Kada bi se sve izjasnile, zavalio bi se u stolicu i obratio se dječacima:

“Je l’ vidite, svaka je izabrala po jednu opciju, nijedna nije rekla da ne bi izabrala ni jednu, što znači da su sve žene k**ve”.

Potom su se svi smijali, pošto bi se Aleksić prvi nasmijao.

Loše stvari je predstavljao kao istinske vrijednosti, ubjeđivao ih da su sve žene nevjerne, ali da o tome ne govore. Zlostavljajući djevojke govorio je kako “hladne žene ne vrijede” i da će i one ostati hladne i bezvrijedne “ukoliko mu se ne prepuste”.

– Ćero, moraš da daš, ne smiješ da budeš sebična, moraš da daš muškarcu satisfakciju i da pokažeš da ti je lijepo – govorio je polaznicama škole.

“Kad muškarac kaže skidaj gaće, žena treba da posluša”

Jednom prilikom Aleksić je na času postavio pitanje djevojčicama šta bi radile u situaciji kada bi ih neko na ulici napao i silovao, pa je išao od jedne do druge dok su sjedile u učionici i komentarisao njihove odgovore. Jednoj od žrtava tada je rekao: “Ti bi se prvo opirala, a onda bi pristala.”

Prema svjedočenju polaznica, časovi su se ponekad svodili samo na priču o seksu. Ponavljao je da žena “treba da bude ku**a” i da “treba, kada joj se muškarac naredbodavno obrati i kaže da skine gaće, to i uradi”.

Tvrdio je da “ako želiš da upišeš Fakultet dramskih umjetnosti, treba da spavaš s nekim, treba da si se već k**snuo i da ga pitaš da te sprema”. Često ih je pitao, kako su djevojke ispričale tužiocu, kakve su u krevetu, ali i druga vulgarna pitanja.

– Sjećam se situacije kada je govorio kako su sve žene k**ve i da svaka ima svoju cijenu. Mika je naveo primer majke koja ima bolesno dijete i pitao je da li bi ta majka, ukoliko bi putem seksa došla do novca za lijekove za dijete, bila k**va. Neka djeca su se pobunila, jer je on govorio da su i njihove majke k**ve i onda je za tu majku (iz priče) naveo da je ona k**va i da je bolest djeteta njena cijena – ispričala je jedna od djevojaka.

Aleksić je jednoj od djevojaka rekao je da zamisli da je on reditelj, a ona glumica, i potom je pitao da li bi imala seks za ulogu. Kada je ona rekla da ne bi, prišao joj je i pitao: “Da li bi mi dala pi*ke?”

Odgovor je opet bio odričan, a on je onda pitao “zašto”. Kada je ona rekla da ima dečka, Mika Aleksić je odgovorio: “Šta mene briga za tvog dečka”. Ona je odgovorila da ne bi mogla dečka da pogleda u oči i da je to stvar morala, a Aleksić je uzvratio: “Ćero, kakav crni moral, šta pričaš ti, moral ne postoji”.

Na kraju joj je poručio da su joj “argumenti toliko loši, da bi svako na ulici mogao da je k**sne” i da je njen polni organ “samo 150 grama mesa” i da je skroz u redu da ga koristi kao oružje da dobije sve što želi u životu, te da to svi to rade samo što lažu, neće da priznaju.

– Jedino tako možeš da uspiješ u poslu ako se budeš bavila glumom – posavjetovao je Aleksić polaznicu svoje škole.

Pripremno ročište odloženo za 28. oktobar

Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanja i polna uznemiravanja polaznica njegove škole “Stvar srca”, 1. oktobra odloženo je pripremno ročište jer je njegov advokat Zoran Jakovljević bio pozitivan na koronavirus. Aleksić se u Palati pravde pojavio u pratnji supruge Biljane Mašić i još jedne žene.

Ispred zgrade ga je sačekao transparent sa natpisom “Vjerujemo Mileni Radulović”, glumici koja ga je prva u januaru prijavila za silovanje, kao i uzvici “silovatelj”.

Aleksić se tereti za četiri krivična djela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih djela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju. Neke od djevojaka bile su maloljetne, piše Blic.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare