SRUŠILA MREŽE

Slavna glumica pokazala potpuno gole grudi, internet eksplodirao

Kad se filmska rediteljica i glumica Olivia Wilde, ujedno i bivša djevojka Harryja Stylesa, pojavila na crvenom tepihu modne revije kuće Yves Saint Laurent na Sedmici mode u Parizu, svima je zastao dah. Na sebi je imala posve prozirnu pripijenu majicu bez rukava tako da su joj se bradavice jasno vidjele ispod delikatne tkanine, piše Daily Star.

Uz smjelu majicu je nosila tamnosmeđu kargo suknju s debelim kožnim remenom, a sve je to upotpunila zlatnim štiklama sa šiljastim vrhom i parom smeđih kožnatih rukavica do lakta.

Dakako, društvene mreže su eksplodirale čim su objavljene prve fotografije, a mnogi su komentirali da je ovakvo izdanje možda poruka Harryju Stylesu što propušta.

Olivia je kasnije obukla vintage crnu kožnu jaknu uz koju je nosila odgovarajuću torbicu.

Olivia i Harry su prekinuli u novembru 2022., a izvor blizak paru je tada rekao magazinu People: ‘On je još uvijek na turneji i sada ide u inozemstvo. Ona je usredotočena na svoju djecu i svoj posao u LA-u. To je bila zajednička odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji.‘

Ipak, neki su drugi kasnije rekli kako je Olivia teško podnijela prekid: ‘Imali su nekih problema, ali Olivia je mislila da će se sve riješiti. Razočarana je. To je dosta škakljiva situacija.‘

U decembru 2023. Olivia je viđena u društvu s filmskim producentom Brynom Mooserom, no nije potvrđeno jesu li u vezi ili su samo dobri prijatelji. Harry je u međuvremenu počeo izlaziti sa zvijezdom Escape Rooma Taylor Russell.

Olivijina romansa s Harryjem nije jedina njezina veza o kojoj se puno pisalo. Bila je zaručena za glumca Jasona Sudeikisa do 2020. godine, a par je zajedno dobio dvoje djece - sina Otisa Alexandera i kćer Daisy Josephine.

Veza je završila u ogorčenoj borbi za skrbništvo, a na kraju je dogovoreno da će Jason plaćati alimentaciju od 27.500 mjesečno te da će djeca biti jednu sedmicu kod jednog, a drugu kod drugog roditelja.