OPUŠTENA ŠETNJA

Slavne mama i kćerka izgledaju kao sestre: Suri nakon dugo vremena viđena u javnosti

Kao sestre. Tako su izgledale mama Katie Holmes i njezina kćer Suri Cruise u New Yorku u ponedjeljak. Rediteljica i glumica (45) i njezina srednjoškolka (17) uživale su u šetnji Velikom jabukom.

Holmes je nosila par vintange sunčanih naočala s ombre obojenim staklima i crnim okvirima. Tamno plavu traper jaknu prebacila je preko crvenog džempera. Još uz crne hlače i bijele tenisice nosila je veliku kožnu torbu. Njezina kćerka nosila je svijetloplave traperice i smeđe kaubojske čizme. Suri, čiji je otac Tom Cruise, imala je smeđu jaknu s uzorkom.

Holmes je s Cruiseom (61) bila od 2006. do razvoda 2012. Od tada ima skrbništvo nad Suri koja navodno nema odnos sa svojim ocem još od 2013. Prije ovog izlaska majke i kćeri, pisalo se da je Tom navodno službeno u vezi s novom djevojkom Elsinom Kairovom. Priča se da se glumac "zbližava" s glamuroznom Ruskinjom i da redovno provodi noći u njenom stanu u Londonu, pišu strani mediji.

On i Kairova (36) prošli su tjedan prisustvovali svečanoj večeri u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity u hotelu Raffles s pet zvjezdica.

"Zna se u Elsininom krugu da su ona i Tom zajedno. Posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost", rekao je izvor za Daily Mail.