Vijesti

Slobodan Vasković: “Sin Milorada Dodika, član je međunarodnog narko kartela koji je porobio RS”

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, dio je međunarodnog narko kartela.

Mlađi Dodik koristio je “Sky” aplikaciju za komunikaciju sa ostalim vođama narko kartela, među kojima se Marko ParezanovićLjuban Ećim, njegov prvi rođak Vico Zeljković, sin sestre Milorada Dodika i brojni drugi.

Veoma je interesantna njegova komunikacija sa jednim visokorangiranim pripadnikom Kartela iz Istočnog Sarajeva dan nakon likvidacije Slaviše Krunića, koji je ubijen 22.04.2019. godine.

Igor Dodik se kod svog narko saradnika interesuje kako je supruga ubijenog Krunića i nudi se da joj pruži svu potrebnu pomoć.

Njegov sagovornik, čije ime ne pominjem zbog interesa istrage, navodi da će Krunićevoj supruzi prenijeti njegove pozdrave i ponudu da joj pomogne.

Poznato je da je Slaviša Krunić imao jako loše odnose sa porodicom Dodik tako da je ovakav istup Igora Dodika veoma iznenađujući.

Značajan dio firmi koje su pripadale Kruniću, nakon njegove likvidacije,  kupile su firme iza kojih stoji porodica Dodik.

Iz komunikacije je uočljivo da je sa likvidacijom Krunića detaljno upoznat i Slaviša Kokeza, piše Slobodan Vasković na svom blogu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare