Magazin

Snimci su obišli svijet: Je li ovo trenutak pomirenja među prinčevima?

Prinčevi William i Harry susreli su se danas prvi put nakon više od godinu dana. Iako su na sprovod svog djeda Philipa došli odvojeno i nisu razgovarali na putu do kapele sv. Jurja, čini se kako su braća ipak odlučila započeti komunikaciju.

Na snimkama i fotografijama koji su snimljeni nakon sprovoda, vidi se kako Harry prvo razgovara s Williamovom suprugom Kate Middleton, a kasnije se uključuje i princ William.

U jednom trenutku vidi se kako se Kate odmiče od njih, a braća nastavljaju razgovarati.

Britanski mediji, naravno, odmah su započeli s teorijama da bi to mogao biti trenutak u kojem su se prinčevi pomirili. Analitičari komentiraju kako je ovo izgledao kao iskren trenutak između braće, a ne kao performans za kamere.

Harry i William nisu snimljeni zajedno od marta 2020., kada su Harry i Meghan odrađivali jednu od svojih posljednjih kraljevskih dužnosti.

Britanski mediji pišu da braća već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a situacija se dodatno zakomplicirala nakon što su Harry i Meghan dali veliki intervju Oprah Winfrey u kojem su iznijeli neke teške optužbe na račun kraljevske porodice.