GNUSAN POTEZ

Sramotna scena obilazi svijet: Isprovocirani Ronaldo nesportskim potezom izazvao zgražanje

Al-Hilal pobijedio je Al-Nassr s 2:0 u sklopu pripremnog kupa u Rijadu. Momčad u plavim dresovima u vodstvo je došla u 17. minuti preko Sergeja Milinkovića-Savića, a konačni rezultat već u 30. minuti postavio je prelijepim golom Salem Al Dawsari.

Visokim tenzijama s utakmice i uzavrelim strastima pridružio se i Cristiano Ronaldo. U videu koji je isplivao nakon utakmice Portugalac je, šetajući put svlačionice, uzeo jedan od protivničkih dresova koji su mu navijača rivala bacili, s njim obrisao genitalije i bacio ga natrag.

Gnusan je to potez 39-godišnjeg Ronalda koji je još jednom podlijegao jeftinim provokacijama navijača i skroz ispao iz takta, a ovakvim potezom Ronaldo je zgrozio tamošnju javnost.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte za vrijeme utakmice prolazio je kroz već standardan tretman, s tribina se nerijetko čulo skandiranje imena njegovog glavnog igračkog rivala Lionela Messija. Praksa je to koju protivnički navijači redovito provode u utakmicama protiv Ronalda, a lakoća kojom se napadača Al-Nassra može isprovocirati samo im ide na ruku.