Šarena planeta

Stjuardesa odala detalje jezivog iskustva: Razgovarala sam sa ženom koja je mrtva ležala u lijesu u prtljažniku!

Sandra Kwon. 38-godišnjakinja koja je nekoć radila kao stjuardesa za kompaniju Emirates Airline, prepričala je na Instagramu svoje paranormalno iskustvo koje ju je zadesilo usred večernjeg leta.

Naime, u jednom trenutku se obratila ženi koja je sjedila pored usnulog muškarca, međutim u tom trenutku nije joj bilo na kraj pameti da će naredne minute provesti u razgovoru s pokojnicom!

“Dobra večer, gospođo. Mogu li vam ponuditi nešto za jelo? Primijetila sam da vi i suprug još ništa niste objedovali”, upitala je Kwon tu ženu, pa doznala da je gospođi malo zima.

“Nisam gladna, hvala. Samo mi je malo hladno, pa budite ljubazni i donesite mi još jednu deku. Također, molim vas da pripremite jedan zeleni čaj s mlijekom i šećerom za mog supruga kada se probudi”, kazala joj je ta žena samo koji trenutak prije negoli će Kwon ostati u potpunome šoku.

Uskoro je povjerila kolegici da to dvoje putnika nisu apsolutno ništa jeli, pa ostala zatečena jer joj je kolegica odvratila da ona ne vidi nikoga osim usnulog muškarca. A da je razgovarala s duhom, definitivno joj je postalo jasno nakon što se on probudio.

“O, probudili ste se. Vaša žena me zamolila da vam donesem zeleni čaj s mlijekom i šećerom”, kazala je Kwon, a na što joj je muškarac odvratio:

“Kako to mislite moja žena? Moja supruga je preminula prošle sedmice i upravo njezino tijelo putuje kući u prtljažnom prostoru ovog aviona”, rekao joj je zbunjeni čovjek i preneražen dodao:

“Ali vjerujem u svaku riječ koju ste upravo izgovorili, da je sjedila pored mene i brinula. Kako biste inače mogli znati da je upravo to čaj koji pijem, te da u njega obavezno stavljam šećer i mlijeko?”

Video je do ovog trenutka na njezinu profilu skupio 65 hiljada pregleda, a u komentarima su pojedini prepričali svoja gotovo identična iskustva.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare