Region

Strašne scene u Zagrebu: Muškarac sjekirom ubio dijete pa poginuo nakon što ga je udarilo vozilo

Zagreb ubistvo u Zagrebu crna hronika

Strašne scene u Zagrebu odvijale su se sinoć.

U jednoj kući na II. Kanalskom putu na zagrebačkom Kozari putu desio se zločin. On je za posljedicu imao smrt jednoipogodišnje curice, a nedugo potom i počinitelja tog užasa.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, sinoć oko 20.30 sati G.K. (41) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom.

Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tokom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesretnu ženu navalio sjekirom.

Pritom se nije libio nanijeti i stravične ozljede djetetu. Nedugo nakon njegova bijega, majka i dijete su prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, djetetu nažalost nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima ljekarskog tima.

A rastrojeni počinitelj se, kako doznajemo, udaljio u nepoznatom pravcu kroz kvart. Završio je na zaobilaznici gdje je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletilo nepoznato vozilo dok je hodao kolnikom te ga na mjestu usmrtilo.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina. Više informacija u rekonstruiranju horora dati će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Iz zagrebačke Policijske uprave kažu da će o slučaju izdati priopćenje.