vožnja u pijanom stanju

Supruga brazilskog nogometaša se napila, pa razbila njegov Ferrari od 250.000 eura. Potom je htjela prevariti policiju

Napadač španskog drugoligaša Alcorcona, 34-godišnji Brazilac s portugalskim pasošem Dyego Sousa, igrač je na zalazu karijere.

No unatoč skromnom golgeterskom učinku (pet golova ove sezone) domogao se naslovnica španskih medija.

Sousi je u stjecanju "slave" svesrdno pripomogla njegova životna partnerica izvjesna 40-godišnja Brazilka, koja je u utorak ujutro na Paseo del Prado, jednoj od madridskih avenija, automobilom uništila zaštitnu ogradu. Policija je tokom uviđaja utvrdila da je vozačica izgubila kontrolu nad automobilom (vozila je brzinom dvostruko većom od dopuštene), a pritom je bila i pod utjecajem alkohola.

Ali priči tu nije kraj. U fabuli se pojavio i – treći čovjek. Prijatelj spomenute Brazilke (a nije Sousa) uvjeravao je policijske službenike kako je on bio za upravljačem vozila u trenutku havarije.

Međutim, nadzorne kamere iz obližnje banke raskrinkale su prevaru. U dokaznom se materijalu vidi kako je automobil udario u zaštitnu ogradu i okrenuo se za 180 stupnjeva, a s mjesta vozača izašla je - žena.

Očigledno, Brazilka je morala policiji ponuditi dodatna objašnjenja. Kao i Sousi. Glede prijatelja, ali i auta koji glasi na nogometaša Alcorcona, a trenutno nije u voznom stanju. Radi se o modelu Ferrari Portofino čija je tržišna vrijednost između 215.000 i 250.000 eura.