Gaming

Sve su jače glasine da The Last of Us dolazi na PlayStation 5

Još je jednom odjeknula neslužbena i nepotvrđena informacija kako će The Last of Us: Part II dobiti svoju verziju za PlayStation 5 konzolu.

The Last of Us Part II dobit će svoju verziju za PlayStation 5 – tako barem kaže stranica PlayStation Game Size koja prati unose u bazi podataka na PlayStation Store. Još uvijek je to neslužbena i nepotvrđena informacija, ali nije prvi put da ju netko spominje.

Prošlog je mjeseca u životopisu jednog zaposlenika Naughty Doga primijećen spomen igre The Last of Us Part II Remastered, tako da je vjerovatno pitanje vremena kad će Sony najaviti nativnu PS5 verziju jedne od svojih najbolje ocijenjenih igara.

Znamo da će TV serija The Last of Us u svojoj drugoj sezoni pratiti događaje upravo iz ove igre, a znamo i to da je pojava serije potaknula prodaju The Last of Us igara. Nije onda iznenađujuće što Sony želi imati spremnu PS5 verziju igre jednom kad druga sezona serije krene s emitiranjem.

Ruku na srce, verzija za PlayStation 4 ionako na PS5 konzoli radi u 60 fps-a, ali što bi se ona prodavala za 40 eura ako Remastered verzija može koštati više.