ŠUŠKA SE DA SU U KRIZI

Svijet je šokirala snimka princa, evo šta on radi dok se Kate Middleton bori s rakom

Princ William ovog četvrtka prvi put obišao je zemljište na kojem bi se trebali izgraditi domovi za beskućnike u Cornwallu.

Ovom prigodom pokazao je svoje umijeće u odbojci, a u jednom trenutku našalio se i rekao da bi mogao otići na surfanje, piše Daily Mail.

Razgovarao je i družio se s okupljenim građanima, no sve je iznenadilo kad mu je jedna žena iz mase dobacila: 'Williame, mogu li te poljubiti?'. Drugi građani nisu mogli sakriti čudenje, dok se William ljubazno nasmijao. Njegova reakcija iznenadila je obožavatelje, koji su mu na društvenim mrežama poručili da je trebao spomenuti svoju suprugu Kate Middleton.

Nakon što je Kate saznala za dijagnozu karcinoma, princ William na sebe je preuzeo brojne kraljevske i porodične dužnosti. Ipak, mnogi su mu zamjerili što je na 9. rođendan kćeri Charlotte otišao bodriti svoj omiljeni nogometni klub Aston Villu te ostavio suprugu i djecu.

Zato su krenule priče kako njemu uopće nije stalo do Kate i kako ih ne bi čudilo da podnesu papire za razvod jer će ih njezina bolest u potpunosti razdvojiti.

'Ne može on nju više podnijeti, svaki trenutak koristi da pobjegne iz kuće', pišu na društvenim mrežama. Kate i William nisu se oglašavali oko navodnih trzavica u braku.

Inače, šarmantni princ William suočava se s gubitkom kose koji pogađa mnoge muškarce, a koji je u njegovoj porodici genetski uvjetovan kao što se vidi kod kralja Charlesa III. i princa Harryja.