‘Mile, imaš to…’

Terzić otkrio kako Vučić dijeli državne pare Dodiku: Dobro sam raspoložen. Ako Zvezda uđe u Ligu prvaka, imaš duplo više

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u intervjuu Telegrafu govorio i o Aleksandru Vučiću, konkretno o tome kako predsjednik Srbije obećava novac iz budžeta, koji pune svi građani, jer je “dobro raspoložen zbog Zvezde”.

Kako je ispričao Terzić, na dan jedne utakmice bio je na ručku sa Vučićem, koji je, zbog svog omiljenog fudbalskog kluba iz Beograda, bio vrlo dobro raspoložen.

“On je bio toliko raspoložen, toliko je vjerovao u prolaz, da ga je zvao i Milorad Dodik tokom ručka, tražio neku pomoć za Republiku Srpsku.

Nešto je tražio i Vučić mu je rekao: "Mile, imaš to. Dobro sam raspoložen danas, Zvezda pobjeđuje i imaš to. A da ti sad kažem, ako Zvezda prođe večeras i uđe u Ligu prvaka, imaš duplo više, duplo toga imaš". Kaže: "Evo ti Terza da ti potvrdi" i daje mi ga na telefon”, ispričao je Terzić kroz smijeh.

Nakon toga, Terzić je ispričao da mu je Vučić rekao da utakmicu može da “riješi” tadašnji napadač prvaka Srbije Aleksa Vukanović.

Potom je Vučić poželio da to kaže i fudbaleru lično.

Stoga, tražio je Terziću telefon “da ga čuje”. Terzić je tako, kako kaže, i uradio.

“Okrenem Vukanovića, kažem evo hoće da te čuje predsjednik Republike. Mislim, Vukanović je svjedok i Vukanović je to i pričao.

I kaže mu Vučić: "Sine, slušaj šta ti kažem. Večeras pobjeđujemo, ulazimo u Ligu prvaka i ti ćeš da daš gol.

I ti ćeš da daš gol.’ Meni poslije Vukanović kaže: "Direktore, ja sam mislio da se Vi zezate, nisam mislio da ćete mi stvarno dati Vučića na telefon"”, ispričao je Terzić za Telegraf.