POP ATRAKCIJA

The Frajle oduševile u sarajevskom BKC-u i priznale kakve muškarce vole

Tročlana novosadska pop atrakcija The Frajle ponovo su oduševile Sarajlije i odličnim koncertom u sarajevskom BKC-u završile prvi dio turneje po Bosni i Hercegovini.

Nevena i Jelena Buča i Nataša Mihajlović miljenice su publike širom regiona. Ambasadorke dobre zabave, kako ih još nazivaju, prepoznatljive su i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, a tako su se predstavile i u Sarajevu.

Njihov izlazak na scenu BKC-a nagrađen je velikim aplauzom, a sarajevskoj publici su izvele pjesme „Moje duše duša“, „Meni trebaš ti“,“ Noćas si moje vino“, „Imala je lijepu rupicu na bradi“, „Ko se to meni zaljubio“, „Živote kreni“… Publika, u kojoj su većinom bile pripadnice ljepšeg spola, plesala je uz zarazne ritmove.

The Frajle su poznate po odličnoj interakciji sa publikom i ovaj put su u pauzama između svojih hitova šalama nasmijavale prisutne. Nataša Mihajlović je tako priznala da voli Sarajliju, a Nevena Buča advokata.

Gosti na sarajevskom koncertu bili su Maya Sara i Neno Murić. Sa Nenom Murićem su izvele neprolaznu pjesmu "Indeksa" „Nije htjela“, te svoje „Tamburaše“ kojima je okončana prelijepa večer u sarajevskom BKC-u.

Na koncertu su uživale brojne poznate ličnosti, a u prvim redovima bili su nogometni trener Amar Osim i voditeljica Naida Kundurović.

Koncerti u BiH održani su u sklopu velike rođendanske regionalne turneje, a za 15 rođendan The Frajle su objavile album "Dnevnik duše" kojeg smatraju krunom karijere. Na novom albumu Nevena i Jelena Buča i Nataša Mihajlović emocije i muziku su udružile sa svojim prijateljima, eminentnim muzičarima - Sanjom Doležal, Sergejom Ćetkovićem, Adijem Šošeom, Lukom Basijem i Lozanom.