fan mašina

Toni Kroos ne vozi samo BMW

Njemačka fudbalska reprezentacija skoro tri godine je prolazila bez usluga Tonija Kroosa. Sa prilično lošim rezultatima. Sada se sada 34-godišnji prolazni genije vratio. I njegovi francuski, a sada i nizozemski rivali, odmah su poslani kući s njim, prijateljski, ali bez pobjede.

Kada ne vozi svoje troje djece u vrtić ili školu, Kroos vozi safirnocrni BMW iX xDrive50 , koji mu obezbjeđuju njegov poslodavac Real Madrid i BMW. Kada je u pitanju čista dinamika, moćni SUV zapravo može učiniti sve bolje od svog vlasnika: kada desnonogi vozač spusti svoju željenu nogu na podnu ploču, snažno vozilo od 385 kW (523 KS) ubrzava od nule do 100 km/h za 4,6 sekundi, do 633 km.

Prije partnerstva sa BMW-om, Real Madrid je imao dugu saradnju sa Audijem. Shodno tome, njemački broj osam je održao blisku vezu sa S8, R8 i nedavno Q8. Toni Kroos, stručnjak za efikasnu lokomociju i tiha, ali opasna dijagonalna dodavanja, već je bio naelektrisan e-tron GT.

Kroos je zapravo objavio svoju namjeru da od 2023. vozi samo električne automobile. Međutim, nije poznato da se od tada razišao sa fosilnim blagom koje je njegovo već dugo vremena. Shodno tome, u njegovoj garaži vjerovatno još uvijek ima mat crni Ferrari 488, Mercedes-AMG G 63 i Mini Cooper S, koji uglavnom koristi njegova supruga Jessica.