Politika

Trivić odgovorila Dodiku na ubod komarca: On je lažni predsjednik koji priča lažne bajke

Trivić dodik

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da je Partija demokratskog progresa (PDP) dodatno pocijepana osnivanjem Narodnog fronta, te da bi na tome mogao da bude zahvalan Jeleni Trivić.

"Zahvaljujem Jeleni Trivić što je razbila opozicioni blok i što je razbila PDP dovoljno da ne budu ono što jesu. To će neminovno dovesti do njihovih unutrašnjih tenzija", rekao je jučer Dodik.

On je dodao da ne vidi ko bi ozbiljan mogao da vidi političku snagu Trivićeve i njenog Fronta.

"Postoje spekulacije da određeni krugovi iz Srbije podržavaju to što ona radi i to je jedina njena snaga sa kojom ona pokušava da blefira", rekao je Dodik.

On je istakao da se zalaže da svi imaju pravo da govore šta hoće, pa i izborni gubitnici, te da nikakav problem ne vidi u tome.

"Njen izbor je da javnosti predstavi svoje priče, a do sada je vrijeme pokazalo da to nije uspješno i vjerujem da neće biti u budućnosti. SNSD nema opasnosti sa te strane, jer ona nije ni u formi ujeda komarca", rekao je Dodik.

On je ukazao da je očigledno da se u budućnosti može očekivati da će tu stranku, ali i SDS, napustiti još jedan dio njihovih članova.

Jelena Trivić mu je odgovorila, kazavši kako je Dodik ispričana priča, bezvrijedna svakog komentara.

"Čula sam da me lažni predsjednik nazvao spodobom, te da je rad Narodnog fronta uporedio sa ubodom komarca. Zašto ako je to zaista tako, nekoliko minuta svoje izjave posvećuje meni i kako kaže “nebitnoj političkoj organizaciji”, odgovoila je Trivić.

Kako kaže, o Dodiku je sve rečeno, sve se zna.

"Ostalo je još da sam o sebi ispreda bajke poput one o “nacionalnom blagu”, o tome kako je mogao da bude general, kako je odbrusio nekom diplomati, spasio policiju, itd. Čovjek je ispričana priča, bezvrijedan svakog komentara, najkraće rečeno lažni CIK predsjednik i to je činjenica koju zna cijela RS. Jedno je sigurno, režim i svi njegovi pomagači neće spavati mirno dok god postoji Narodni front!", zaprijetila je osnivačica NF.