Larry David

Tvorac Seinfelda otkrio: Platio sam psihijatru da me proglasi ludim kako bih se izvukao iz vojske

Larry David je otkrio da je lažirao probleme s mentalnim zdravljem kako bi bio otpušten iz vojnih pričuva, a cijela priča zvuči kao izgubljena epizoda Curb Your Enthusiasm.

U podcastu Conan O'Brien Needs a Friend 76-godišnji tvorac Seinfelda podijelio je priču o tome kako se uspio izvući iz vojne službe. U isječku koji je podijeljen na YouTubeu David je ispričao voditelju Conanu O'Brienu kako se pridružio vojnim rezervama kad je bio mlad kako bi izbjegao novačenje u Vijetnamski rat.

David, koji je radio kao "specijalist za skladištenje nafte", rekao je da je morao služiti u vojnim rezervama šest godina. Ipak, otkrio je genijalan način da skrati svoju vojnu karijeru na samo dvije godine službe.

Kao dio svojih dužnosti, komičar je morao ići u dvosedmični ljetni kamp, ​​a tamo je saznao za "psihijatra koji je pisao nalaze za oko 250 dolara" kako bi pripadnike vojske proglasio nesposobnima za dužnost.

"Otišao sam ga vidjeti i razgovarao sam s njim 45 minuta, a on mi je napisao pismo, u kojem je zapravo pisalo da sam lud", rekao je i dodao da se pojavio na dužnosti i napravio scenu kako bi svoju "ludost" stvarno prodao kolegama iz vojske.

"Ovo su moji prijatelji, družim se s tim ljudima i vidim ih sve skupljene, pokazuju prstom i gledaju u mene: 'Što on radi? Što je s Davidom? Pogledaj ga, pogledaj ga.' Onda sam otišao do bojnika, a on je čitao pismo i razgovarao sa mnom. Odgovaram mu na pitanja, a on mi nakon pet minuta kaže: 'Možeš li voziti kući?'" prisjetio se David.

"I kunem se da sam ovu rečenicu rekao puno prije nego što je Dustin Hoffman to rekao u filmu: 'O da, ja sam dobar vozač'", rekao je, referirajući se na scenu iz filma Kišni čovjek iz 1988. "I to je bilo to, ja sam izašao", zaključio je David.