crna hronika

U Banjoj Luci brutalno ubijen čovjek, troje uhapšenih. Sumnja se da su skitnice i drogeraši

(Foto: ATV)

Banjalučka policija je sinoć uhapsila tri osobe osumnjičene za krivično djelo teško ubistvo. Okružno javno tužilaštvo Banja Luka je saopćilo da je ubijen 49-godišnji Saša Kisin.

Uhapšeni su D.J. iz Čelinca, te V.S. i D.K. iz Laktaša.

"Tri osobe juče su lišena slobode i u toku je njihova kriminalistička obrada", saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

(Foto: ATV)

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka se oglasilo nakon ove tragedije.

"U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975. godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobivenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS-a Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS", naveli iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

(Foto: ATV)

ATV piše da je žrtva brutalno pretučena, a tokom noći je preminula u UKC RS. Nezvanično javljaju da su osumnjičeni poznati kao skitnice sklone zloupotrebi droge i alkohola.