mcu

U kina stiže The Marvels: Spektakl zagarantovan

Stripovski superherojski spektakl “The Marvels“, novi je naslov na repertoaru kina Mreže nezavisnih kino prikazivača, koji počinje sa prikazivanjem danas.

Riječ je o najnovijem ostvarenju Marvel Studiosa, ujedno i nastavku filma “Captain Marvel“ iz 2019. S obzirom da su od 2019. prošle četiri godine, te da su u Marvelu od tada ponudili još pregršt superherojskih storija, bez prethodnog znanja o tim istim filmovima, neupoznata publika će trebati “osvježiti pamćenje“ i pogledati sva ta ostvarenja.

Prethodni film “Kapetanica Marvel“ stigao je pred publiku na vrhuncu MCU manije u 2019, između ostvarenja “Avengers: Infinty War“ i “Avengers: Endgame“.

U filmu “The Marvels“ Carol Danvers a.k.a. Kapetnica Marvel je povratila svoj identitet, ali zbog neželjenih posljedica ona mora preuzeti teret destabiliziranog svemira.

Kad je njezine dužnosti pošalju u neobičnu crvotočinu povezanu s revolucionarom iz Kreeja, njezine se moći isprepliću s moćima super-obožavateljice iz Jersey Cityja, Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, te Caroline otuđene nećakinje, sada S.A.B.E.R. astronautkinje – kapetanice Monice Rambeau. Ovaj će se nevjerojatni trio morati udružiti i naučiti raditi zajedno kako bi spasile svemir kao “Marveli“.

U “The Marvels“ susrećemo još jednom Carol Danvers u izvedi Brie Larson, a njoj se pridružuju nove zvijezde TV ogranka MCU-a, Iman Vellani i Teyonah Parris.