Prava raskoš

U ovom autu kabina je ukrašena pravim dijamantima i zlatom: Pogledajte fotografije

Prestižna britanska marka najavila je električnu budućnost i okretanje ekologiji, ali to ne znači da nećemo vidjeti raskoš uz zvučnu kulisu W12 motora.

Za najnoviju igračku bogatih zaslužni su Mulliner i draguljar Boodles koji su odlučili napraviti jedan poseban Continental GTC. I dok raskošni GT s pomičnim krovom izvana nudi otmjenu nijansu Porpoise sive boje i prepoznatljivu dekoraciju poput 22-inčnih točkova, u kabini vlasnika iščekuje potpuno nova priča.

I dok je Boodles svoj obol izvana najavio detaljima u ljubičastoj boji, kabinu je doslovno okitio.

Vjerovali ili ne, ionako luksuzan interijer presvučen najfinijim materijalima dobio je dodatke u vidu ukrasa na središnjoj konzoli na kojima su pravi dragulji. I to nije sve, jer su pojedini dijelovi ukrašeni bijelim zlatom. Plemenito drvo je zadržano, dok tapecirung broji ukupno 278.566 šavova.

Ispod poklopca je standardni 6.0 W12 motor sa 650 KS i 900 Nm, što uključuje i pogon na sve točkove, kao i osam-stepensku automatiku.

Automobil će biti izložen u Bentleyjevom salonu u Londonu, a očekuje se kako će cijena ovog unikata biti osjetno viša od ionako skupe Mulliner izvedbe.