Vijesti

U požaru u porodičnoj kući u Zvorniku jedna osoba stradala, dvije povrijeđene

U požaru u porodičnoj kući u zvorničkom naselju Ulice jedna osoba lice je stradala, a dvije su povrijeđene, rekao je Srni rukovodilac Službe profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika Slaviša Milić.

Milić je dodao da je ovoj službi javljeno noćas u 2.32 sata da se požar pojavio u jednoj od porodičnih kuća u naselju Ulice.

On je rekao da su na teren izašla dva vozila i četiri vatrogasca. Oni su zatekli prizemlje kuće u požaru i odmah počeli gasiti vatru.

"Ulaskom u hodnik zatekli su ženu u besvjesnom stanju. Obilaskom drugih prostorija su pronašli dva muškarca, od kojih je jedan, nažalost, već bio mrtav", rekao je Milić.

On je dodao da su povrijeđena lica hitno prevezena u Dom zdravlja Zvornik, prenosi BHRT.

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Zvorniku novinarima je rečeno da je jedno lice smrtno stadalo. Dvije osobe su upućene u zvorničku bolnicu.

U bolnici je potvrđeno da su oko 3.20 sata primljena dva pacijenta, kod kojih su ustanovljene opekotine drugog stepena, kao i udisanje ugljen monoksida.

Pacijenti su zbrinuti u jedinicu intenzivne njege i njihovo zdravstveno stanje će se pratiti u narednom periodu, rečeno je u zvorničkoj bolnici.