počinju pripreme

U srijedu prozivka u Širokom Brijegu. Karačić: Naša je snaga u domaćim igračima

Pripreme za novu sezonu igrači Širokog Brijega započet će prozivkom i prvim treningom u srijedu, 26. juna, u klupskom kampu Musa-Karačić.

U novu sezonu Plavo-bijele će povesti novi šef stručnog stožera Toni Karačić koji je danas službeno predstavljen u press salonu na Pecari.

"Do početka pripremama imat ćemo jasniju sliku po pitanju igračkog kadra s kojim ćemo krenuti u pripreme. Na raspolaganju ćemo imati pet i po sedmica za ozbiljan i kvalitetan rad", kazao je Toni Karačić u svome prvom obraćanju medijima.

"U tom razdoblju planiramo odigrati i pet pripremnih utakmica. Glavninu priprema odradit ćemo u našem kampu, a onaj bazični dio na Kupresu. U ovu našu uobičajenu bazu tokom ljetnih priprema odlazimo 7. jula", dodao je.

Njegov stručni stožer činit će Boris Pandža, Wagner Santos Lago, Nenad Džidić, te novi/stari član Vlado Hrkać.

"U pitanju su svi bivši igrači Širokom Brijega, kojima sam bio u jednom dijelu karijere i trener i neki treneri koji su do sada radili sa mnom u stručnom stožeru, tako da imamo sve preduvjete za ozbiljan rad. Uostalom, svoj posao želimo temeljiti na ozbiljnom radu, jer samo tako možemo stvoriti i konkurentnu momčad", istaknuo je Karačić.

Prvo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu je Damir Zlomislić kojeg je osobno predstavio Toni Karačić.

"Želim se zahvaliti Damiru Zlomisliću na povratku u klub. Snaga Širokog Brijega je u tome što može vratiti svoje igrače koji su proistekli u našoj školi nogometa. O Damiru ne treba previše govoriti, dovoljno je pogledati njegovu uspješnu karijeru. Pokušat ćemo sve napraviti da vratimo Široki Brijeg na mjesto kojem on pripada, a to je vrh bh. nogometa", naglasio je.

Podsjećamo, iskusni stručnjak u svoj klub vraća se nakon gotovo tri sezone, a ovo će mu biti treći mandat na klupi Plavo-bijelih.