Pokrenulo glasine

Udala se Adele?! Na koncertu joj ‘izletjelo’: Ne želim, moj suprug je ovdje večeras

Video je odmah postao viralan na društvenim mrežama

Na koncertu u Las Vegasu pjevačica Adele (35) svog je partnera Richa Paula (41) nazvala suprugom. To je odmah pokrenulo glasine kako se udala u tajnosti, ali službene potvrde zasad nema.

Tokom koncerta dok je Adele pjevala svoj hit 'Rumor has it', žena u publici ju je pitala želi li se udati za nju, na što je odgovorila:

"Ne možeš me oženiti. Ja sam 'straight', dušo, i moj suprug je ovdje večeras."

No, obožavateljica je bila uporna pa ju je još pitala može li pokušati.

"Ne, ne želim pokušati. S Richem sam. Luda si, pusti me na miru", našalila se pjevačica.

Razgovor je snimljen i video je odmah postao viralan na društvenim mrežama.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Iako se možda radi o lapsusu, lavinu komentara o udaji pokreće i dijamantni prsten koji Adele oko godinu dana nosi na prstenjaku lijeve ruke. Za njega je rekla da nije zaručnički prsten nego da jednostavno voli nositi luksuzan nakit.

Podsjetimo, Adele i sportski agent Rich Paul zajedno su već dvije godine, a javnosti su vezu potvrdili u julu 2021., kad su zajedno sjedili uz teren na NBA utakmici. Nedavno je na koncertu publici izjavila kako želi još jedno dijete, a pjevačica ima 10-godišnjeg sina Angela iz prvog braka.