Šarena planeta

Upoznajte istinsku budaletinu. Šta li bi Ivo Andrić rekao za njega…

Želi 'postati' ork iz 'Gospodara prstenova

Rico Ledesma (41) i njegova supruga Krishna Insomnia (25) žive u Brazilu sa svojom kćerkom, a trenutačno čekaju i drugo dijete.

Rico već godinama radi na promjeni svog izgleda, a osim tetovaža po cijelom tijelu, stavljao si je i umetke ispod kože, a kako bi upotpunio svoju transformaciju u orka iz 'Gospodara prstenova' ugradio si je i umjetne kljove, koje je platio oko 3500 kuna. Osim toga što mu tetovaže prekrivaju 85% tijela i ima osam potkožnih umetaka, još si je dao rascijepiti jezik, a tetovirao je i očne jabučice.

"S transformacijom da izgledam drugačije započeo sam prije sedam godina, ali tek godinu dana radim na projektu da se 'pretvorim' u orka. U kolovozu 2020. sam ugradio šest lažnih zuba, a stavit ću i još dva veća zuba, iako imam određenih problema dok jedem i pijem. Transformacija u orka zahtijevala je stavljanje i dvije kljove, crteže po tijelu koji su gotovo sasvim crni, s nekim sivim dijelovima te neke opekline i modifikacije. Danas mi je 85% tijela tetovirano, a zubi su bili posljednji dodir u transformaciji u orka, a na tu odluku došao sam nakon mnogo razmišljanja i neprospavanih noći", ispričao je Rico, prenose 24sata.

Zube mu je napravila stomatologinja koja je potpuno prihvatila projekt.

"Napravila je savršen posao i već sam se naručio kod nje za sljedeće preinake", rekao je ovaj glumac i tattoo umjetnik.

Početkom travnja Rico si je proširio i septum nosa kako bi upotpunio svoj izgled orka, a kaže da je velika crna tetovaža bila zahvat koji je najviše trajao i bio među najbolnijima.

Ipak, najviše je boljelo kada si je na listovima nogu radio ožiljke usijanim željezom.

"Trebala su četiri mjeseca da rane donekle zarastu, ali to je nešto na što sam najviše ponosan", kaže.

Iako takve modifikacije inače mogu biti jako skupe, Rico nije potrošio skoro ništa jer mu gotovo sve zahvate radi supruga, koja se profesionalno bavi body-piercingom.

Par trenutačno čeka drugo dijete, a Rico kaže da svi obožavaju njegov novi izgled, čak i kćerkica.

"Podržava me u svim mojim transformacijama. Ako će i ona jednog dana htjeti raditi promjene na svom izgledu, ja ću biti ponosan na nju", govori Rico.

Njegov novi izgled privukao je i pažnju filmskog producenta Michela Reilhaca, koji je radio na filmovima 'Snjeguljica' i 'Uljez' pa se Rico sada priprema za svoj filmski debi.

"Snimanje počinje u listopadu u Barceloni i na Kanarskim otocima. Ne smijem reći puno o filmu, ali mogu reći da će biti inovativan i zabavan. Tako nešto još nije viđeno u kinima. Ja i moj cijeli tim jako smo uzbuđeni zbog cijelog projekta, zaključio je Rico za Daily Mail.