sve je u obrvama

Victoria Beckham zaprepastila priznanjem: Ni David ovo nije znao u 24 godine braka

Svojim novim videom, šokirala je pratitelje otkrivši da je prvi put dozvolila javnosti da ju vidi bez iscrtanih obrva.

Modna dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham (49) podijelila je na Instagramu video vodič za šminkanje, u kojem je svojim obožavateljima pokazala kako popunjava svoje obrve. U uvodu videa, podijelila je zanimljivu činjenicu o sebi koja je privukla pažnju svih.

Smjelo je izjavila da suprug David Beckham, s kojim dijeli sretnih 24 godina braka, nikada nije svjedočio trenutku kada njezine obrve nisu bile savršeno iscrtane.

Victoria je na samom početku videa naglasila je da nije bila našminkana. S uvjerenjem je izjavila kako je ovo prvi put da je neko imao priliku svjedočiti njezinim prirodnim, netaknutim obrvama: "Prvi put sam dopustila da me netko vidi bez iscrtanih obrva. Čak ni moj vlastiti suprug nije me vidio bez sređenih obrva."

Victoria priznaje svoju posebnu osjetljivost kada su u pitanju obrve. Nakon godina pretjeranog čupanja, ostale su joj tanke i rijetke dlačice, ostavljajući uspomenu na modne trendove 90-ih kada su takve obrve bile u modi.

Modna dizajnerica, i sama je slijedila taj trend, često prekomjerno čupajući obrve kako bi postigla željeni izgled: "Tokom godina, moje su obrve bile toliko počupane da biste se zapitali."

"Želim da vidite koliko su mi obrve razmaknute, nedostaje mi toliko dlačica. Trenutno nemam ništa na ovim obrvama, ali vidite koliko ih moram popuniti i poravnati", rekla je u videu.

Također, podijelila je svoje razmišljanje o samopouzdanju: "Zadovoljna sam s onim što jesam, prihvaćam svoj izgled. Osjećam se uspješno, kako profesionalno tako i osobno, u 49. godini. Razmišljam o načinu šminkanja."

Za kraj je naglasila kako ne bi željela ponovno imati 25 godina: "Bila sam tip mlade žene koja bi se pogledala u ogledalo i vidjela što treba poboljšati, umjesto da cijeni ono što zaista izgleda dobro. Ne radi se o promjeni nečega, već o gledanju najbolje verzije sebe", zaključila je.