Šarena planeta

Video / Nevjerovatna hrabrost: Goloruki vlasnik se sukobio s medvjedom kako bi odbranio svoje pse!

Svaki pravi skrbnik neke životinje za nju će učiniti baš sve. Kako bi je obranio, sukobit će se i s divom, ako treba. Naravno, kad su naši voljeni čupavci u opasnosti, naš osjećaj za samoočuvanjem nestaje i jedino što imamo na umu je obraniti voljeno malo biće.

Uglavnom ih branimo od drugih pasa, mačaka ili ptica, no jedan čovjek je svoje pse odbranio – od medvjeda! I to goloruk, prenosi “Jutarnji list”!

Medvjed je, naime, slučajno banuo na njegov trijem. Ulaz je otvoren, a muškarac unutra sa svojim malenim psima. Nitko nije očekivao iznenađenje: ni medo, koji je samo tražio hranu, a sasvim sigurno ni čovjek ni psi.

PROČITAJTE  Zašto vas pas svuda prati? Pet je razloga za takvo ponašanje...

Kad je medvjed ušao unutra, čovjek je skočio na njega. Medvjed ga je u panici izgrebao, braneći se od napada, a potom pobjegao vani.

Potom je muškarac na ulazni dio dogurao klubu, u strahu da se medvjed ne bi vratio, te nekome u kući viknuo da ga je napao medvjed.

Kasnije je na Facebooku napisao kako su njegove ozljede, na svu sreću, samo površinske. Psima nije bilo ništa, jer ih je vlasnik uspješno zaštititio.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare