Vijesti

Vojin Mijatović: Digla se sarajevska i kuka i motika zbog Čede iz Šilerove sa trenutnom adresom na Poljinama bb

Na sinošnje gostovanje Čede  Jovanovića, savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, na Face TV-u reagirao je i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, ocijenivši da se “digla sarajevska i kuka i motika zbog Čede iz Šilerove sa trenutnom adresom na Poljinama bb”. Mijatović se oglasio na Facebooku, a njegov status prenosimo u cijelosti:

“Stalno ponavljam da će nas ubiti kratka pamet i licimjerje uz onu antologijsku iz filma: više volim rusko govno nego američku tortu!

Eto čuda i šoka Čeda brani Novalića i SDA, eto čuda brani svoje poslodavce, jel moguće da smo toliko ograničeni ili nam je toliko lako prodati svaku priču!

Nešto se ne sjećam da je iko sem mene rekao nešto sporno oko ovog lika iz Šilerove do sinoć, nije niko, a zašto?

Pa zato što je on savjetnik zlatnog ljiljana, a ja nisam, pa zato što njega plaćaju građani BiH, a ja radim bez naknade sve ovo što radim, pa zato što on živi u susjednoj državi a ja u svojoj zemlji, pa zato što je nama dovoljna samo forma, a suštine nigdje!

Dakle nije bitno sa koje ste od tri strane u BiH bitno je da radite za jednog od trojice gazda u BiH i odmah ide dogma Vjeruj ne pitaj!

Niko do sinoć nije postavio javno pitanje o ovom liku, koji je na budžetu građana BiH i koji je samo promijenio adresu poslodavca iz Šilerove ulice u Beogradu, na Poljine bb u Sarajevu!

I sve dok “veliki bošnjaci” postavljaju pitanje da li sam ja iz Banja Luke BiH ubačeni element i da li radim za službe samo zato sto sam u SDP BiH, a da je Čeda iz Šilerove SRB dobar samo zato što radi za Bakira i Željka biće nam ovako!

Do tada Čedo brate samo udri uzimaj pare sa budžeta, plaćaju te građani BiH, dobri su respiratori i ventilatori ipak je bolje rusko govno nego američka torta!”Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare